Tévez možno odíde z Manchestru City, chce byť s rodinou

16.05.2011 Celý región

Kapitán Manchester City Carlos Tevez zápasí o loptu s Johanom Djourouom z FC Arsenal.Foto: SITA/APLONDÝN 16. mája (WEBNOVINY) - Kapitán anglického futbalového klubu Manchester City Carlos Tévez zopakoval svoje hrozby, že po tejto sezóne opustí svojho súčasného zamestnávateľa. Argentínsky útočník by chcel byť bližšie k svojej rodine, ktorá sa nachádza v Južnej Amerike.

\"Nemám problém s nikým v klube. Všetko je v pohode s trénerom Mancinim i spoluhráčmi. Musím sa však poradiť s rodinou, či zostanem alebo odídem,\" vyhlásil pre britské médiá autor 22 gólov v tejto sezóne.

\"Moja rodina a moje deti sú veľmi ďaleko od Manchestru a ak existuje nejaká možnosť, ako to vyriešiť, rád sa jej chopím. Bolo by to osobné rozhodnutie, netradičné z pohľadu profesionálneho futbalistu, ale rodina pre mňa znamená všetko,\" doplnil bývalý hráč Manchestru United či West Hamu United.

\"The Citizens\" by nemali mať problém zaplátať dieru po prípadnom odchode Téveza. Kouč Roberto Mancini má v kádri niekoľkých vynikajúcich útočníkov na čele s Edinom Džekom či Mariom Balotellim a vedenie klubu plánuje v lete kúpiť ďalšie posily.
 

Vyberte región